Tristess

Hmhm, jag klarar inte av att vara sjuk. Jag blir extremt rastlös, vet inte vad jag vill göra och vill helst av allt bara träna och röra på mig.

Dagen har istället ägnats åt att ta det lugnt. Sett på TV/film, försökt läsa en bok etc. Har även lyckats göra en liten kladdkaka som jag stoppade i mig efter lunchen vilket gav mig lagom mycket ångest över det också. Hälsosam livsstil när man ligger hemma är inte det lättaste.

Ska försöka läsa lite i mitt nya fipo sen också. Fick det för 2008 på posten idag som plåster på såren för att det var så få som red under förra helgens utbildning. Alltid något, men jag vet inte hur fipo kommer hjälpa mig att bli bättre på det praktiska dömandet?


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag som beställde ett fipo för ngn dag sedan & fick det idag & tänkte "värst vad serviceminded de är på kansliet nu då" haha.

Nu när du skrev det där om kompensation var jag tvungen at ta upp lappen & jodå, jag hade oxå fått ett gratisexemplar=)

2008-09-08 @ 22:48:22
URL: http://kaoshosemma.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, du får hoppas att du kan få avbeställa det ena nu då ;) Eller sälja det vidare kanske. Jag var faktiskt också inne på banorna att köpa ett oc jag antar att du inte är ensam. :D

2008-09-08 @ 22:57:16
URL: http://draktand.blogg.se/
Postat av: Malin S

Men ni två hajade ju att ni fick det gratis första gången i alla fall...Själv har jag betalat för typ 3 ex innan jag fattade att domare får fipo gratis...blond

2008-09-08 @ 23:43:42
URL: http://www.malinweb.se/blogg
Postat av: Emma

haha!maila kansliet & kräv tillbaka dina pengar=;)

2008-09-09 @ 10:39:17
URL: http://kaoshosemma.blogspot.com
Postat av: Malin

Ja precis! Retroaktivt eller nåt! ;) De sa även på utbildningen att ex domare får den gratis, och då var det väl någon som föreslog att det borde ha ingått i kursavgiften... Impad av att SIF Lyssnade så snabbt på det förslaget!



2008-09-09 @ 11:53:45
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0