Brödet då...?

Det blev OK men bränt på undersidan av någon underlig anledning.

Såhär gjorde jag det:

5 dl vetemjöl
5 dl rågsikt
5 dl havregryn
7 tsk bikarbonat
lite salt

Rörde ihop detta och blandade det med:

4 dl sirap
3,5 dl mjölk

Formade degen till en limpa och lade på en smord plåt. Gräddade 35 minuter på 180 grader vilket uppenbarligen inte blev något bra. Den är på gränsen till degig inuti dessutom. I fortsättningen ska jag bara baka efter andra recept så kanske chansen är lite större att det blir bra! Någon som har några tips? Bikarbnatsbröd är att föredra då jag verkligen avskyr att baka med jäst!

Kommentarer
Postat av: Susan

Du är SÅÅ huslig!!

2008-07-21 @ 22:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0