Snart framme!

Blogga från tåget är en trevlig möjlighet man har när man reser i förstaklass och har gratis internet på tåget.

Det var dock ett tag en risk att vi inte skulle hinna med tåget alls. Vi kom till centralen i GOD tid som tur var för när biljetterna skulle skrivas ut så hängde sig hela utskriftsapparaten. *suck*. När vi sedan försöker igen så dyker ett annat felmeddelande upp. Något som drabbade alla som skulle hämta ut förbokade biljetter.

Det blev till att köa till kundtjänst och väl framme där så visste killen i kassan inte alls vad man kunde göra. Vi fick först veta att "nej, det är inget jag kan göra något åt". Galet! Biljetterna hade blivit fastlåsta i systemet och han kunde inte låsa upp dem. Erbjöd oss att köpa nya, men knappast att vi ville ge upp våra 200-kronors förstaklassbiljetter (ja, långtidsplanering is the shit) och till slut lyckades han trots allt skriva ut dem, vi kunde lämna bagaget i loungen och vandra iväg för att finna lite mat.

Tågresan har ägnats åt surfande och att renskriva resterande av anteckningarna från clinicen vi var på för några veckor sedan. Skönt att få det gjort kan jag säga!

Ha en glad påsk nu allihopa!

Kommentarer
Postat av: Munin

Tur att ni hann!!

2009-04-09 @ 06:27:37
Postat av: Emma

Glad påsk=)

2009-04-10 @ 22:05:51
URL: http://alfa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0