Kända ansikten

Henrik är på julbord ikväll så jag passade på att bjuda hit Elisabet (som är nyss hemkommen från sin Londontripp). En mkt trevlig kväll med singstar och allmänt socialiserande. Blev väl någon pepparkaka också, var ju tvugna att ta hand om resterna efter killarnas "förfest". Henrik hade nämligen bjudit hem två kollegor på lite glögg etc innan julbordet.

En av kollegorna hade jag inte träffat men ändå känt igen namnet lite på. När de dök upp kände jag även vagt igenom honom så jag var sedan tvungen att kika i en gammal skolkatalog från grundskolan och jo då. Han gick två klasser över mig. Det är alltid så förvirrande när man känner igen människor så vagt. Men ännu värre är det när folk kommer fram och hälsar glatt och man inte har en susning om vem människan är eller i vilket sammanhang man träffat den i innan. Är det något ni känner igen?


Kommentarer
Postat av: Emma

Yes, vällkommen till min värld, jag är otroligt dålig på ansikten, jag käner för det mesta igen folk på deras man & deras hästar(vilken egenskap va?;)

För hästar, dem kan jag skilja på haha.



Men han kanske inte kände igen dig heller om han inte uttryckligen sa det?& då kommer man undan pinsamma situationer=)

2008-12-13 @ 09:10:43
URL: http://alfa.blogg.se/
Postat av: Emma

Nej nej nej!!inte deras MAN, deras NAMN.Herregud...;)

2008-12-13 @ 09:11:20
URL: http://alfa.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, nej i just denna situation tror jag att han inte hade en aning om vem jag var. ;) Men det är ju inte direkt enda gången det händer. =)



2008-12-13 @ 09:33:10
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0