En ljus natt!

På Island är klockan ganska exakt 00.00 och det är helt ljust fortfarande. Jag är lite lagom skrynklig efetr att ha suttit i vikingapoolen i cirka 1 timme. Det var en smärre invasion av norrmän där också så det var rätt livat. Helst hade jag väl varit på landsmót men får satsa på det imorgon kväll!

Igår blev det en rätt lång dag på banan då det först var tävlingar hela dagen och sedan lite allmän underhållning på kvällen.

Dagen började väldigt icke-lovande med vind och sandstorm (men ändå sol!). Jag överdriver inte när jag säger att jag hade sand överallt. I öron, ögon och mun. Riktigt äckligt. Men jag slapp i alla fall frysa då jag använde min nya overall. Så gårdagens outfit var alltså denna:

 
Tävlingen var annars rolig att se då Frida och svalur tog till B-final, helt otroligt duktigt med tanke på att de från början var 94 hsätar och de 15 bästar hamnar i final!




Vi såg även uttagningarna i tölt T1 där en av höjdpunkterna var att få se Indjánis pappa Bordi frá Fellskoti live! Han kom tyvärr inte till B-final men fick en poäng på 7,30 eller nåt sådant vilket alltså är väldigt högt. ;)



Mot kvällen mojnade det något och då var det dessutom invigning. Något som var extremt häftigt! 500 hästar var inne på banan samtidigt och red runt till pampig musik. Sedan hölls det även en massa oändliga tal, men det är väl sådant man får stå ut med. ;)

Massa hästar:



Och massa publik:



Minsta ryttaren på Landsmót? Sååå söt!



Solen sken mellan molnen under alla dessa tal, häftigt!



Sen blev det lite allmänt socialiserande och öl för de personer som till skillnad från mig fick vara chaufför. Fick även chans att säga hej till Annas vänner som jag festade en del med när jag jobbade här för fyra år sedan!

Denna dag tog vi en rejäl sovmorgon och ägnade förmiddagen åt att se på gårdens hästar. Efter lunch så var det öppna visningen för hingstarna på tävlingen så då befann vi oss självklart där. Jag såg dock ingen hinsgt som jag föll 100% för även om det var många fina. De bilderna är fortfarande i kameran men det kommer kanske någon sen!

Nu är det sängen som väntar och imorgon lär det bli en heldag på tävlingarna. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: marianne

Ni ser ut att trivas och må bra, kul med fina bilder. Ha en fortsatt bra helg!!! P.s vi hade igår ca 25 grader och strålande sol....

2008-07-05 @ 07:15:48
Postat av: Anonym

ja, det är bara fint! Skillnaden mellan här och hemma är väl att vi jublar över 18 grader i skuggan, vilket det var igår. Hoppas på nåt liknande idag, men man vet ju aldrig. ;)



2008-07-05 @ 10:36:56
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0