Vart har yrkesstoltheten tagit vägen?

Godmorgon!

Snart dags att bege sig mot stall och arbete. Blev väl inte sådär jättemycket sömn i natt men det får det nästan vara värt. Just stunden vi befann oss på utestället var väl inte denmest lyckade, mest på grund av en otroligt oprofessionell bartender som lät oss vänta i ungefär 20 minuter när han serverade alla omkring oss, bara för att vi var simpla nog att be om ett glas vatten, eftersom det "inte är det som tillför något till att stället går med vinst". Istälet var det de söta 18-åringarna och killarna med de stora beställningarna som prioriterades. Och jo, han såg oss, han bara sket i oss.

Vad är det för attityd? När vi sedan intog vår kebab innan vi gick hemåt så träffade vi ett gäng som hade råkat ut för något liknande av samma bartender. Ett tecken, någon?


Kommentarer
Postat av: Lina

Sånt där blir man bara så förbannad på. Här har vi egen vatten automat och vattentörstigt krogfolk! Hur bra som helst! Man slipper stå och trängas i baren! =) Hoppas allt är bra med dig! /Lina

2008-07-27 @ 21:27:56
URL: http://linisen84a.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, verkligen! Ja, vattenautomat är ju överlägset, fanns det på den förra krogen här i stan, men denna har inte upptäckt det än... ;)



Annars är allt bara fint!

2008-07-27 @ 21:48:05
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0