Hemma!

Såå, nu har vi kommit hem och även övertalat min dator att starta igen, den var något envis på den fronten måste jag säga. Börjar nästan misstänka virus!

Helgen har, som ni kanske förstått utifrån nedanstående MMS, varit bra! Vi kom ju fram till grebbestad vid sju-tiden på torsdagskvällen. Där träffade vi Tommy, Calle, Emma, Evelina och Robban och satte oss i en sjöbod som var förberedd för fest dagen efter, och T o C spelade lite gitarr medan vi hjälpte till med allsången. Mycket mysigt!



Midsommarafton började mycket blåsigt och med lite skurar. Jag o henrik tog en promenad ut på klipporna och njöt av utsikt och häftiga vågor. Henrik passade dessutom på att leka med sin kamera och fota lite häftiga bilder. Framåt lunchtid blev det äkta midsommarbuffé för stora delar av släkten. Vi försökte räkna hur många som var där men eftersom det varierade lite, det dök upp lite vänner till några kusiner som skulle tälta eller bara var på besök över dagen etc. så räcker det med att konstatera att vi var många!





Framåt kvällen blev det den traditionella brännbollsmatchen vilket alltid är lika roligt. Det är inte ofta man spelar det nu när man inte går i skolan längre! Men det är ju faktiskt riktigt kul, speciellt som åldrarna varierar så enormt. På det blev det sedan lite grillat, påfyllning inför kvällen kan man väl säga. Tanken var att vi skulle förfesta i sjöboden men den var upptagen så vi drev runt lite och visste inte riktigt var vi skulle ta vägen. Vi var väl ungefär 25 ungdomar som hade planer på att ta oss in till grebbestad. Vi hade två småbåtar att dela på, så det kändes lite tight. Något som resulterade i att vi var några som valde att stanna hemma och satsa på utgång dagen efter, på proffsens dag så att säga. ;) Midsommarkvällen avslutades istället med att kusinen satt o spelade gitarr medan vi satt och tittade på havet.





Midsommardagen började lugnt... Sovmorgon och sedan lite läsning och stickning. Jag började på stickningen förra sommaren och har väl inte rört den föränn nu. Det krävs tid för att ta tag i det! Vi hann även med en promenad runt ön, en fotbollsmatch som var allmänt ostrukturerad, bad för frivilliga (inte moi med andra ord) och lite allmänt umgänge med släkten. Många gäster började droppa av allt eftersom dessutom. Efter middag och lite lek med kusinbarnen så var det dags att fixa till sig lite. Tanken var att hinna in till Grebbestad innan fotbollen började så killarna skulle få se matchen. Vi hann in lagom till andra halvlek, som sågs på storbildsskärm utan ljud... Lagom roande, men vad gör man inte? ;) När matchen var slut blev det lite allmänt snack innan partystämningen på stället höjdes med ungefär 300%. Mot slutet var det nästan ihanterbart att dansa, vi mest stod och försökte hålla balansen när folk tryckte på från alla sidor, men det var så kul! Tillbaka på ön blev det några partier kort innan det var dags att sova.





Söndagen blev lugn och vid 12-tiden var det dags att åka hemåt. Men först ett stopp på sportshopen i grebbestad. Köpte en träningstop från puma, ett par mjuka träningsbyxor samt en vindtät fleece. Totalt för 697:- Alltså, helt ok pris!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0