5 timmar

Det var så länge jag fick sova i natt. I och försig är det väl som min mor brukar säga; Självförvållat. Är visserligen värt det även om de sista timmarna på jobbet upplevdes som väldigt sega.

Gårdagen tillbringades i sällskap med Elisabeth, första gången på ett bra tag som vi gjorde nånting som inte inblandade att ses till eller ifrån, eller i skolan. Riktigt trevligt blev det i alla fall.

Vi inledde som sagt kvällen emd att sjunga oss hesa på singstar, ett kärt nöje hos oss!

image70

När rösterna blev trötta så bestämde vi oss för att möblera om lite och plocka in eyetoy-kameran i bilden. Något som man verkligen borde leka med oftare. Det rekommenderas visserligen från tre år men är lika roligt i äldre åldrar. Det skadar ju inte heller att bilderna som tas då blir rätt roliga. Enjoy!

image71

image72

image73

När klockan började bli lite mer så begav sig jag och Elisabeth till lokala utestället eftersom vi ville dansa medan Henrik bestämde sig för att stanna hemma. I efterhand borde jag ha övertalat honom lite mer. Att ha en kille till sällskap brukar nämligen avskräcka många de mest envetna raggarna som INTE fattar att när man förflyttar sig från dem på dansgolvet och vekrligen undviker att skända dem en enda blick, så innebär inte det att man vill att de leende ska följa efter. Trots dessa puckon mindre begåvade killar så blev det en lyckad kväll!


Kommentarer
Postat av: Lina

Klockrena bilder=)

2008-05-19 @ 17:22:07
URL: http://linisen84a.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Haha, vad fina vi är :-)
Tänk vilken tur Henrik hade som fick gratis musikunderhållning. Det är minsann inte alla som får det!

2008-05-19 @ 18:59:35
Postat av: Malin

Näe, Henrik är en lyckligt lottad man ;) Även om han kanske inte har insett det än...

2008-05-19 @ 19:56:12
URL: http://draktand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0