Humor

Kom nyss hem från gymmet och sitter med gapande mun och allmänt misstrogen blick och slötittar på kvalet till ESC. Att detta är det BÄSTA varje land kan skrapa fram är helt obegripligt i vissa fall!
 
Såg nyss bidraget fårn Estland. HELT absurt och oförståeligt. Som Henrik sa: "till och med Christer Sjögren hade ju haft en chans mot dom". Nåja, det kanse dyker upp några bra lite senare och i annat fall får man en del goda skratt!

Tyvärr missar jag Charlotte på torsdag och lördag tävlar jag ju i Norrköping så vi får väl se vad som händer då. Tävlade faktiskt i Norrköping förra året då det begav sig också och då bodde vi på campingen brevid tävlingsplatsen. I TV-rummet där så samlades då stora delar av de tävlande för att få sig lite hederlig lördagsunderhållning, inga ryttarfester här inte! Annars har jag nog tillbringat i alla fall två finaler till i sällskap med hästintresserade människor på diverse lag-SM uttagningar o dyl.

Minns även hur dte var 1999 när Charlotte vann. Då hade vi i tjejgänget pyjamasparty hemma hos en av oss och satt och gäspade framför TV:n större delen av kvällen. Party, party.. eller hur? ;) Vi blev i alla fall riktigt glada över segern!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0