Ett lagom grått Göteborg

Kom fram till Göteborg utan några problem igår. Klockan var dock rätt mycket eftersom vi inte åkte från stockholm föränn jag hade slutat skolan vid 12. Gårdagens middag intogs tillsammans med några vänner på köttrestaurangen Texas Longhorn. (finns även i stockholm för er som inte vistas i gbg så ofta. ;) ) Vanligtvis när vi äter där brukar i alltid äta biff o pommes. Men jag såg att de serverade lamm, så det blev lamm med vitlökssmör och bakad potatis, som serverades tillsammasn med en grillad majskolv och en liten sallad till förrätt, och det var riktigt, riktigt gott! Efterrätten "molted chocolate cake" var inte heller helt fel. Det var en varm luftig chokladkaka som serverades med chokladsås och vailjglass. Såpass stor att vi delade på en, alldeles lagom!

Var igår sugen på att ta en promenad idag, men efter att ha tittat ut genom fönstret och sett vädret så skippade vi den idén.

Nu ska vi snart ta en sväng på stan och köpa lite kläder innan vi besöker Cissi o Tony och lilla nytillskottet i familjen; Oscar! Misstänker att det blir en sväng via blåvitt-shopens bebisavdelning, här gäller det tt barnet ska fostras till rätt anda redan från början! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0