Socialt värre!

När man är i en annan stad under en kortare tid så gäller det ju att hinna umgås så mycket som möjligt med alla man känner här i staden. Igår började vi med att ta bilen upp till Orust för att hälsa på Henriks mor som bor där. Det tar ungefär en timme enkel väg och vi planerade in uppresan så perfekt så att vi under bilresan ägnade oss åt att lösa melodikrysset. Inte riktigt vår grej, men med lite hjälp från våra mödrar så fick vi till slut en färdig lösnig.

Fika och lunchmiddag intogs däruppe innan vi satte oss i bilen igen och åkte ner mot götet. Vid sextiden mötte vi min kusin o hennes kille och så blev den några timmars caféhäng med dem. Mycket trevligt då vi inte direkt träffar dem varje dag!

Klokan 21 hade vi redan på fredagen bestämt att gå på bio tillsammans med några andra vänner. Det blev filmen "burn after reading" som precis har haft premiär. Den har ju fått strålande recensioner och jag tyckte den var helt ok, men de andra tyckte den var lite konstig och inte knöts ihop på ett bra sätt. Jag ansåg väl också att den var konstig, men på ett rätt intressant sätt istället. Många bra skådisar i alla fall, i roller som man inte är van att se dem. Bland annats spelade Brad Pitt en manlig bimbo komplett med tuggummi, blonda slingor och freestyle.

Nu är det dags att ta en promenad innan det blir fika och hemfärd!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag var oxå & såg den, visst var den konstig?den handlade inte om ngt alls egentligen, kalla människor i en kall miljö.

Brad Pitt passar dock bra som korkad gyminstruktör;)

2008-11-12 @ 23:33:06
URL: http://kaoshosemma.blogspot.com
Postat av: Malin S

haha, BP fick hela biosalongen att skratta när han visades... Men ja, den var underlig men som min vän Madde sa; Det är tydligen en rätt typisk Cohen-film. Utan någon början och utan något slut.

2008-11-13 @ 08:12:45
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0