Myspys o glädje

nyduschad + fleecefilt + morgonrock + levande ljus + te + SATC-avsnitt
=
 mys!


Har tränat idag också. Hade lyckats missa att boka in mig på combaten så fick bli lite dans istället, men det tar rätt mycket det med nu när jag har börjat lära mig stegen. Var även och gjorde lite praktik idag. Syftet var egentligen att vi skulle ta elevernas perspektiv och liksom förstå hur de upplever undervisning och klassrumsrelationer etc. Inte alltför lätt och inget som jag lade så mycket fokus på heller eftersom jag är på en skola där eleverna traditionellt är rätt distansierade från läraren. Får hoppas att nån annan i gruppen kan bidra med någon intressant observation sedan till vår gemensamma redovisning bara.

Annars så innebar dagen att jag äntligen kan slappna av, brevet som jag har väntat på i tre veckor och som skulle ge besked om jag klarade lokaldomarexaminationen kom idag. Min inställning har hela tiden varit att jag säkert hade missat en del saker men förhoppningsvis klarat teorin i alla fall, men vet ni vad? JAG KLARADE DET! Blev bara så glad! Men samtidigt nervös också, det är trots allt inte en barnlek att gå ut och döma på riktigt sen. Tänkte öva lite mer innan jag går ut i skarpt läge tänkte jag faktiskt! Men snacka om att mina stressnivåer har sjunkit enormt, dessutom så är jag "ledig" imorgon och ska iväg och rida på ovalbana, så det är också något att se fram emot!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Grattis till examinationen!

2008-10-06 @ 22:03:05
URL: http://svalurlover.blogg.se/
Postat av: Malin S

GRATTIS kollega!!!

Nu måstge vi åka till Norrland ihop!

2008-10-06 @ 23:19:51
URL: http://www.malinweb.se/blogg
Postat av: Malin S

Tack!! Norrland är helt klart ett bra skäl ju! =)



Vi ses imorgon!

2008-10-06 @ 23:21:52
URL: http://draktand.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh vad kul!!! :) Jättegrattis, toppen att vara bundis med två domare ju! :D Jag känner mig ärad. ;) Tänk vad ni är duktiga!

2008-10-07 @ 19:05:31
URL: http://www.cheeserica.com
Postat av: Helene

STORT GRATTIS! till dig från mig.

Kram

Helene

2008-10-07 @ 21:27:58
URL: http://sprund.blogspot.com
Postat av: Glamur

Hum domare tycker jag inte om........ dom tycker att jag går emot när jag bara vill springa fort.

2008-10-08 @ 12:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0