Stand-up

Igår så var det premiär för stand-up. Både för Nynäshamn och för mig personligen. De hade lyckats locka 3 komiker till folkets hus och biljetterna var slutsålda, roligt! Det gör ju att de kanske vågar upprepa denna aktivitet fler gånger.

Ola Söderholm, Fredrik Andersson och Magnus Betnér var de som stod för underhållningen för kvällen, inte helt okända namn alltså, speciellt inte den sistnämnda. Sammanlagt höll de på i två timmar och skämten handlade om allt ifrån dvärgar och folkpartiet till sex och gud. Väldigt varierat med andra ord. Och väldigt kul också! Helt klart något jag vill göra igen. Det märktes att de första två var lite mer orutinerade och att Magnus kunde köra lite mer improviserat genom att han slängde ut frågor till publiken om vad han skulle prata om.

Det enda som var mindre bra var att kön till baren var lååång. Menmen, det kan ju vara svårt att förutse hur mycket personal etc som krävs.

Sitter nu och tittar ut genom fönstret, det är riktigt höstväder idag. Får ladda lite innan jag åker vidare till stallet. Jobba kan nästan bli lite mysigt också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0