Brödbak!
Så, nu står två formar i ugnen, med Anna Skippers nyttiga bröd. Jag är egentligen lite skeptisk till Skipper men läste detta recept i en tidning för ett tag sedan och det verkade himla gott. Dessutom är det en stor fördel: Det bakas på bikarbonat och därmed har den ingen jästid. Man rör ihop ingridienserna och häller allt i en form för att sedan grädda direkt!
Receptet hittar ni här! (Pdf-fil)
Det innehåller väldigt massa ingridienser så vi fick ta en extra tripp till konsum för att införskaffa dinkelmjöl, vetegroddar och lite annat smått o gott.
Annars har dagen mest bestått av häst. En långtur med Anna o Glámur på förmiddagen och spana i MalinS nya tävlingshäst Gná på eftermiddagen. Jättefin!
Receptet hittar ni här! (Pdf-fil)
Det innehåller väldigt massa ingridienser så vi fick ta en extra tripp till konsum för att införskaffa dinkelmjöl, vetegroddar och lite annat smått o gott.
Annars har dagen mest bestått av häst. En långtur med Anna o Glámur på förmiddagen och spana i MalinS nya tävlingshäst Gná på eftermiddagen. Jättefin!
Kommentarer
Trackback