Byråkratins under

Ibland överträffar teorierna sig själva. Var och registrerade mig i skolan idag. Det innebär att jag bekräftar att jag ska läsa kursen och säga vilka två delkurser jag vill läsa i första hand. Nu går ju inte detta direkt fort. Det är många elever som läser företagsekonomi kan man väl säga. Registreringen öppnade vid tio och då kom jag dit. I samband med det ställde de fram en nummerlapps-apparat. Jag var inte riktigt tillräckligt snabb och fick därför nummer 57. Efter 20 minuter var de på nummer 17. Jag har egentligen inget emot att vänta. Datorn var med och jag kunde sitta och surfa lite och så. Problemet var ju dock att de bara hade skylten som visade det aktuella numret i korridoren. Dvs alla som stod utanför fick med jämna mellanrum gå till den smala korridoren för att kolla vilket nummer det var.

Väl framme, efter 75 minuters väntan, visar det sig dessutom att han inte hittar mig i systemet. Som tur är blir det en manuell registrering som förhoppningsvis har gått bra. Bara otroligt irriterande när det inte fungerar som det ska, bara för att jag går en speciallinje.

Det var en hel del muttrandes överlag bland alla som väntade. Den allmänna frågan var: "skulle inte detta gå snabbare att göra via internet?" och det kan man ju helt klart hålla med om!

Trots allt var det rätt trevligt att vara tillbaka till skolan. Kräftriket är rätt mysig. Får hoppas på trevliga kurskamrater bara!

Sen har kvällen varit helt fantastisk! När jag kom hem gick jag ner och mötte Henrik vid båten. Vi stack ut till Båtshaket på Ålö. Det blev favorit i repris för mig. De rökta räkorna med aioli är otroliga! Till det ett glas vitt vin och de stänger ju vid sextiden men då satte vi oss på bryggan, i solen, med ryggen mot klipporna, och åt medhavda jordgubbar och lite choklad. Det enda som hördes var havets kluckande mot bryggan. En underbar stund!

Kommentarer
Postat av: MalinS

Åh vad fint det låter! Och rökta räkor är aldrig fel!

2009-08-19 @ 22:41:32
URL: http://www.malinweb.se/blogg
Postat av: Molly

hej malin!

tittar in och önskar dig en bra dag och fortsatt bra vecka :)

ha det fint! kram

2009-08-20 @ 07:46:24
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0