Skönt trött!

Är lite lagom trött i hela kroppen nu. Jag pluggar ju till lärare och som sådan så får man ju ha en himla massa lov (och stenhårt arbete däremellan). Nu är vi inte klara lärare än men jag och Sara (en klasskompis) utnyttjade ändå möjligheten till sportlov och besökte idag Flottsbro för att åka lite bräda. Mycket trevligt och trots att vi blev varnade för att det kunde vara mycket folk så var det helt hanterbart. Första timmarna var det ingen kö alls, och sen tog vi en tidig lunch så när vi hade käkat hade alla alla andra tagit lunch.

Däremot kändes backarna som glass mot eftermiddagen. 4 plusgrader istället för utlovade 0-gradigt gör att det blev rätt tungåkt, men fördelen var väl att vi slapp frysa.

Vi spanade även lite på hoppen men insåg att njae, de är för stora och för isiga och ligger dessutom så att alla på hela området ser när man börjar försöka, och det kändes inte optimalt.

Nu försöker jag sitta och knåpa ihop lektionsplanering för lektion nummer 2 i internationell redovisning. Det svåra är att veta hur mycket man kan hinna med. Alltid lika komplicerat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0