Visningshelg!

Hemma igen efter visningen. Vaggeryd var ju målet. Björg skulle äntligen visas!

Det var extremt spännande innan exteriörbedömningen och vi hade inte bestämt vad vi skulle göra med henne efter visningen när vi åkte dit. Exteriörbedömningen resulterade i 8.05, vilket är riktigt bra! Det hon hade sämst på var benställning och man och svans. Men både hals/manke/bog och proportioner gav rejält med poäng!

Lagom till ridvisningen började molnen hopa sig över banan och vi hörde åskmuller i bakgrunden. Mycket riktigt, lagom tills att det blir Björgs tur så öppnar sig himmelen. Det VRÄKER ner regn, mullrar och blåser och blixtrar. Björg och Magnús (som visade henne) visade dock en otrolig kämparglöd och stretade på genom ovädret och lyckades dessutom, mot alla odds, skrapa ihop finfina siffror: Det blev åttor rakt igenom förutom skritten som slutade på 8,5. Nu är hon ju fyrgångare vilket gör att hon förstås inte fick några passpoäng, så totalpoängen blev lägre, men är fortfarande riktigt bra!

Öppna visningen var kul att se, men det blev tyvärr inga fler höjningar. Nu är hon åter på Brösarpsgården och ska på dejt med en av deras nya hingstar! Hon behövde helt klart en vila och hennes psyke var antagligen på bristningsgränsen. Visst, jag var riktigt sugen på att satsa på att tävla henne, men samtidigt har jag inte orken att hålla igång henne å Assa samtidigt...

En bild exteriört till att börja med :









Kommentarer
Postat av: Stephi

Guuu va skoj, åh va snygg hon är :D

2009-05-11 @ 22:42:45
URL: http://telliban.blogg.se/
Postat av: Erica

Stort grattis!! Så kul! Vad snygg hon blivit! Men jag tror du glömde en detalj? (totalpoängen!!)

2009-05-12 @ 22:59:41
URL: http://www.cheeserica.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0